Artiesten

Vanwege de warme contacten met diverse artiesten kan Zaelke Power, de Partymakelaar ook de scherpste prijzen aanbieden wat betreft artiesten. Kijk snel naar de artiesten die wij vol trots aan jullie mogen aanbieden.

Wil jij als artiest ook op deze website vermeld worden? Neem dan snel contact met ons op!

DJ Dennis

Een feestje bouwen is DJ Dennis met de paplepel ingegeven. Hij is al sinds jaar en dag van plan om er een feestje van te maken. Het publiek moet daarbij centraal staan.

Offerte aanvragen
Zaelke Power - Spik en Span

Spik en Span

Niek Dirckx en Jo Huijnen of te wel Duo Spik en Span won maar liefst 3x het LVK met nummers als Es Vastelaovend Limburg Bènne Vilt, Kampioenen van de Nach en Blieve. Een feest is gegarandeerd als deze toppers daar zijn geweest.

 

Offerte aanvragen
Zaelke Power - Big Benny

Big Benny

Bijna iedere Limburger heeft hem minstens één keer aan het werk gezien en zelf ervaren hoe Big Benny in een handomdraai het publiek op zijn hand heeft en van een kleine miniparty een fantastisch groot feest maakt.

Het is pas feest als… Big Benny is geweest!
In 1992 kroop Roermondenaar Ben Peters voor de eerste keer onder de artiestennaam Big Benny achter de microfoon. Dat gebeurde in een piepklein zaaltje voor slechts een handjevol publiek. “Big Benny, wie is dat nou? Wat moeten wij met hem? Precies: onbekend maakt onbemind. Laat je echter tegenwoordig ergens in het Limburgse land de naam Big Benny vallen dan is er niemand die nog nooit van de altijd goedgemutste entertainer heeft gehoord. Het kan verkeren.

Bijna iedere Limburger heeft hem minstens één keer aan het werk gezien en zelf ervaren hoe BB in een handomdraai het publiek op zijn hand heeft en van een kleine miniparty een fantastisch groot feest maakt. In stampvolle zalen of paviljoens en niet te vergeten grote openluchtfestivals, zoals bijvoorbeeld op de 11de van de 11de op het Vrijthof in Maastricht of op carnavalszaterdag in de Zoepkoel van Venlo, scanderen duizenden mensen zijn naam. “Big Benny! Big Benny! Big Benny!” En, zo vreemd is de enthousiaste reactie van het publiek niet. De zanger maakt de hooggespannen verwachtingen namelijk waar, van het eerste liedje tot en met de laatste toegift. Telkens opnieuw haalt hij het onderste uit de kast en laat hij de grote schare fans uitbundig meezingen, schateren van het lachen en schunkelen Tijdens een optreden kronkelt automatisch een polonaise van soms wel een paar honderd meter door de zaal of feesttent. Arm in arm, hand in hand, hotsen en botsen in de lange vrolijke sliert. ‘Het is pas feest als Big Benny is geweest’, de slogan klopt als een bus.

Voor de doorbraak heeft Ben Peters trouwens hard moeten knokken. Om zijn eerste cd ‘Limburgs Yes!’ aan de man te brengen ging hij langs de deuren in zijn woonplaats Roermond. Op een enkele zondagmorgen verkocht hij honderden cd’s. Het succes beperkte zich aanvankelijk tot de buurt ’t Veld waar hij opgroeide en nog steeds actief is in het verenigingsleven. Gesteund door de trouwe achterban breidde de cirkel van het succes zich stap voor stap uit naar de rest van Roermond, Midden-Limburg, Noord-Limburg en tot slot héél Limburg inclusief een deel van Brabant en de grensgebieden van België en Duitsland. Big Benny is regelmatig te beluisteren op de radio en te zien op de beeldbuis. Bij L1, TVL, TROS, VARA, SBS en Veronica. Corné Klein van Radio 3FM had Big Benny een uur lang live in de studio en na afloop stond de telefoon in Hilversum roodgloeiend. De lokale radiostations in Limburg schenken min of meer dagelijks aandacht aan zijn repertoire.

Op 13 september 2014 heeft Big Benny een jubileum concert geven. (35 jaar carnavals artiest en 22 jaar Big Benny) Het concert heeft plaats gevonden in de Ahoy te Rotterdam.

Big Benny grossiert inmiddels in Limburgstalige hits. Van Lurrie en De Sultan haet dors tot Riet op de tap, Limbo Party, Oh Oh Kammeroad, Viva Malorca, Ich bön en bees et cetera.

Offerte aanvragen

Hoondervel

Het 7- koppige feestgezelschap uit Haelen won in 2019 het LVK met hun knaller Groete Oet de Fieëstent. En één ding is zeker gegarandeerd ze zetten de tent daadwerkelijk op z'n kop.

Offerte aanvragen
Don Kiesjot

Don Kiesjot

Don Kiesjot, bestaande uit 4 zangers en een zangeres, is een zanggroep die op onderhoudende wijze liedjes in het Limburgs dialect ten gehore brengt. Op een enkele uitzondering na betreft het hier liedjes die geschreven zijn door tekstschrijver Guus Steinen die eveneens deel uit maakt van de groep. Daarnaast wordt de groep gecompleteerd door Chrissy Steinen, Bas Kielen, Ronald Claessens en Ed Gravee.

Don Kiesjot werd in de lente van 2016 opgericht door Guus Steinen die daarvoor 16 jaar lang als oprichter en liedjesschrijver bekend stond als de man achter de groep Kartoesj.

Met aanstekelijke muziek en amusante teksten, is het bij uitstek een groep die het goed doet op feesten en partijen, maar zeker ook in het Vastelaovesseizoen waar Don Kiesjot in de hele provincie te vinden is.

Het gegeven dat Chrissy haar saxofoon en Bas zijn accordeon live bespelen, voegt een extra dimensie toe aan de optredens.

Offerte aanvragen

Richtig Rex

Opgegroeid met Schlagers en Volksmusik is Richtig Rex een waar Stimmungskanon. Gezegend met een sprankelende stem en geboren om een glimlach te toveren op alle gezichten bij een van zijn vele optredens.

Met z’n charmes laat hij harten sneller kloppen. Zijn shows vol supertolle Schlagers en Apresskihits, heerlijke humor en een lach zijn keer op keer een waar meezingfeest met Bombenstimmung. Richtig Rex is het fenomeen voor elk Schlagerfestival, Oktoberfest of Apresskiparty waar nog lang over nagepraat zal worden. Einfach Wunderbar, Supertoll und Stimmungsvoll!.

Offerte aanvragen

Toddezèk

De broers René en Geert Verschueren en Twan Relouw uit Grubbenvorst wonnen in 2002 de Liedjesmatinee van De Plaggenhouwers met het lied D'n Toddezak. Met het lied bereikte het drietal in 2003 de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Sindsdien gaat het trio door het leven onder de naam De Toddezèk. In 2007 veroverde Toddezèk de eerste plaats op het LVK in Maasniel. Het winnende lied was Heej bliëf ik plekke. Het lied was eerder al winnaar op de Liedjesaovend van De Plaggenhouwers.

In 2008 behaalde het trio met Ut ei! een derde plaats op het LVK.
Met Ni miër en ni minder won het drietal het LVK opnieuw.
In 2009 won De Toddezèk dit plaatslijk liedjeskonkoers met Ut is toch wât!!!. Met dat lied en Knats valse wals veroverde het trio twee halve finaleplaatsen voor het LVK 2010. Ut is toch wât!!! drong verder door tot de finale.
Ook in 2010 veroverde het trio de eerste plaats op de liedjesavond van de Plaggenhouwers, deze keer met D’n Truukwaeg. Met het lied behaalde het drietal opnieuw een plaats in de finale van het LVK 2011.
In 2011 werd De Toddezèk, met Miémelaer, opnieuw winnaar van bij de Plaggenhouwers.  Met het lied veroverde het trio ook een tweede plaats op het LVK 2012.
Ook in 2012 won De Töddezèk de plaatselijke liedjesavond Deze keer met Kètse. Met het lied veroverde het drietal ook een plaats in de halve finale van het LVK 2013.
Het drietal won in 2014 voor de derde keer het LVK met Onhendig leedje.
In 2015 bereikte het trio de derde plaats in de wedstrijd CMC Alaif in de categorie Beste Vastelaovend Videoclip met het lied Um te baoke.
In 2018 berikte de Toddezèk de derde plaats op het LVK met het lied Ach, dân zien we vân de straot aaf!!!.
De Toddezèk drong door tot de halve finale van het LVK 2019 met het lied Plaar mâr aan.
Met De zwambôks drong het trio door tot de halve finale van het LVK in 2020.

Offerte aanvragen
Kartoesj

Kartoesj

Een aantal muzikale mannen uit Limbricht en omgeving besloot eind 1999 een Limburgstalige band op te richten. Niet eens speciaal met het idee om vastelaovesmuziek te maken, maar dat kwam er wel al snel van. De naam die werd gekozen: KARTOESJ. De rest is sindsdien Limburgstalige muziekhistorie in de maak. Het allereerste lied van de band op het LVK in 2000 was ‘TamTam’. Dat is tot op de dag van vandaag één van de favorieten van publiek en band. In 2006 werd met ‘dat zit bie os in de femilie’ de Bertha Paulissen trofee in Stein veroverd. In al die jaren van het bestaan van Kartoesj zijn er meerdere ereplaatsen behaald tijdens het Limburgse Vastelaovesleedjes Konkoer, het LVK. Onder andere ’t sjräöme en bäöme koor’, ‘veer höbbe de Prins in de sjtraot’ en ‘code gael, code rood’ wisten naast ‘de familie…’ een hoge notering te behalen. Al die songs zijn inmiddels onderdeel van het collectieve Limburgse liedjesgeheugen. Iets waar de muzikale mannen oprecht en daadwerkelijk trots op zijn. Voor het 2x 11-jarig jubileumjaar in 2022 werd speciaal het nummer ‘Gouwe Momènte’ opgenomen dat terecht kwam op het gelijknamige (digitale) album. In de historie van de band zijn die ‘gouwe momènte’ ondertussen zo talrijk dat je er een externe harde schijf voor nodig hebt om je ze allemaal te kunnen herinneren. Als Volendam al trots is op zijn 3J’s, dan kun je in de Limburgse muziekscene niet om de 3 (zachte) G’s uit Limbricht en omgeving heen. Geert, Ger en Guus (de 3 G’s dus) vormen sinds de zomer van 2022 met z’n drieën KARTOESJ. Zij beleven nog steeds en liefst samen met jou nieuwe ‘gouwe momènte’. Want… ‘GOUWE MOMÈNTE, DIE BELAEVE VEER MIT EIN’!

Getuige de vele optredens die de band jaarlijks geeft, zijn het nummers die in heel Limburg worden meegezongen, geklapt en ‘gebäömd’. Die dus een plek hebben weten te veroveren in het collectieve geheugen van mensen tussen Eijsden en de Mookerhei.

Offerte aanvragen

Roy Selder

Als 10 jarige jongen zong hij al bij bekende Roermondse Carnavalsverenigingen. Na een tijdje gezongen te hebben in de douche en op feesten en partijen. Nam het in 2005 een andere wending aan op muziekaal vlak.

De ambitie om te zingen kwam al vroeg bij Roy naar voren.

Als 10 jarige jongen zong hij al bij bekende Roermondse Carnavals verenigingen. Na een tijdje gezongen te hebben in de douche en op feesten en partijen. Nam het in 2005 een andere wending aan op muziekaal vlak. Op een verjaardag bij een vriend zat er een bandlid van orkest Nightwork aan de tafel. Die kwam met het idee om eens een nummer op te nemen bij hun in de studio. Van het één kwam het ander. 2 weken later stond ik bij hun in de studio het nummer op te nemen van Jan Smit “als de morgen is gekomen”.

Toen het eindresultaat eindelijk klaar was. Liet ik het horen aan familie en vrienden. Na positieve geluiden van hun heb ik besloten om er maar het beste van te maken. In 2006 ben ik in contact gekomen met Evert Smeets om liedjes op te nemen bij hem in de studio. Met het genre van de Nederlandse liederen. Met onder andere nummers bekende Nederlandse artiesten. Daarmee is t begonnen.

Het duurde niet lang tot hij bij diverse partijtjes de microfoon in de handen had. In 2008 heeft Roy de knoop doorgehakt om over te stappen op Limburgstalige muziek. In 2009 is Roy in contact gekomen met Ronald en Carien Moonen van Studio Difference. Beter bekend als de Verliezende finalist van het LVK van 2010. Na veel zoeken heeft Roy 10 oktober 2009 zijn eerste Single uitgebracht en deze gepresenteerd in Cafe zaal De Breer in Roermond. De titels van deze Single zijn Asse mit wils gaon en Feest op t plein. (zie Youtube voor filmpjes). Na dit evenement kwamen langzaam de aanvragen voor een optreden binnen. En ging alles ineens in een stroomversnelling. Na Asse mit wils gaon en Feest op t plein kwamen: Jao dao haaj ich zo van – Waat ein Waer – Ich wil Allein – Asse kins – Isabel . Een jaar later wilde Roy zijn eerste album uitbrengen en kwam hij in contact met het Butterbox label. In Herten werden nog eens zes nieuwe liedjes opgenomen. De samenwerking met Butterbox wierp al heel snel vruchten af. Na de succesvolle lancering van zijn eerste album ‘Hallo Limburg’ kwam Roy Selder in 2012 met een remake van een wereldhit van Michel Telo. Het nummer ‘Ai det is jovel’ werd een regelrechte carnavalshit. Het is tot op heden het meest gedownloade nummer van de Butterbox downloadshop.

Offerte aanvragen

Volle Pulle

Volle Pulle bestaat uit 3 muzikanten (Niels Prickaerts op de Steirische Harmonica, Mon Smeets op drum en Jack Lenders op Gitaar) die altijd met muziek bezig zijn.

Door hun bekwaamheid, gedrevenheid, en enthousiasme hebben ze het voor elkaar gekregen om de Steirische muziek die vooral in het zuiden van Limburg erg populair is ook te tonen aan heel Nederland die TV oranje kunnen ontvangen. Met het instrumentale liedje ”Liebesgefuhle” (Gevoel van liefde) heeft Volle Pulle vele harten veroverd. Ook is Vollle Pulle al eens de winnaar van de Oktoberfeststar in Sittard geweest, waar ze in het voorprogramma van Andreas Gabbalier hebben gespeeld, Dus we gaan dus nog veel meer horen van deze jongens. 

Volle Pulle is te boeken voor 1x 40 minuten
2x 40 minuten of
3x 40 minuten

Offerte aanvragen

Moerepetazie

Moerepetazie (Robbie, Paul, Lex & Phil) es un gelegenheidsformatie uut Wieërt (Bosseve), In 2012 ontstong ut idee um samen un vastelaovundjnummer te maken. Oppe 21e editie van de Zoepkoel in Venlo troffe vae mekaar en onger 't genot van un putje beer in combinatie met live meziek van diverse Limburgse artiesten waerdje de knoup doeërgehaktj en de belofte waas un feit. Nao maondje van vuuërbereiding kwaom in jannewari 2013 ut ieêrste nummer 'Komplieët van slaag' uut, neet völ later kwaom auch de videoclip en oeës ieêrste optreije, sjiek! As klap oppe veurpiêl waerdje oppe zellûfdje aovendj oeëze Robbie uutgeroôpe tot preens van v.v. De Brökwagters op Bosseve, unne tieêd um noeëts te vergaete!

Neteurlik haaj dieêze groep auch unne naam noeêdig!
Ut mos kort, krachtig, smakelijk, gezellig, muzikaal, Wieërts en fieëstelik kleênken! 
Oeëze Lex kwoam met ut idee! ‘Moerepetazie’ waas geboren!

Offerte aanvragen

Ivo van der Bijl

Aan bijna ieder genre heeft Ivo wel geproeft; Country, jazz, opera, blues, rock, musical, noem het maar op! Dat is ook juist zijn kracht; of het nu om een bedrijfsfeest van 1000 man gaat of om een seniorenmiddag, een verjaardag of een feestje op de golfclub, Ivo weet snel de juiste snaar te raken.

Ook Concerten in theaters en andere podia zijn Ivo niet vreemd: musicals, operettes, promsconcerten, hij zingt alles met evenveel passie én plezier.

Daarnaast is Ivo voor meerdere evenementen in te zetten. Naast zanger is het ook mogelijk om Ivo als DJ en/ of entertainer avondvullend te boeken.

Vraag snel naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Domm en Dööl

Domm en Dööl werd opgericht in 1988. Marc Emonts (Domm) en Roger Voncken (Dööl) zijn leden van de carnavalsvereniging ULK uit Kelmis.

Het basisidee was om een ​​nieuw soort dialoog te creëren. De eerste paar jaar verscheen Domm & Dööl vooral alleen op binnenlandse podia. Elk jaar worden nieuwe kostuums ontworpen en gemaakt (bijvoorbeeld: kostuums, clown met contrabas, oversized kostuums (broek en jas), muziekclowns, prins en zijn nar, koning en zijn butler, indianen, circus …)

Het nummer is later toegevoegd. Het eerste nummer was “Hetetet Song”.

Hetetet Song bleek een absolute carnavalshit. Sindsdien produceert D & D elk jaar een nieuwe CD.

Domm en Dööl zijn ondertussen zeer actief in het Nederlandse Zuid-Limburg, waar ze verschijnen tussen Maastricht, Sittard, Kerkrade en Vaals.

Domm en Dööl is gespecialiseerd in damesbijeenkomsten, gala’s en prinsensessies.

Hun motto blijft plezier, gelach en het behoud van een prachtige traditie: ons carnaval en de grote dialecten van de Euregio.

Offerte aanvragen

Patrick Gerets

Zingen was het liefste wat Patrick Gerets doet, al op zijn 5e jaar zong hij op de 25- jarige bruiloft van zijn oom en tante. En de afgelopen jaren is Patrick ook niet meer weg te denken binnen de Limburgse muziek en zelfs ver daar buiten.

Bij Patrick weet je één ding zeker: Met zijn geweldige stem is succes gegarandeerd.

Offerte aanvragen

De Geliënde

De Geliënde, oftewel Maurice Pluijmakers en Roger Vliegen, danken hun bekendheid grotendeels aan het LVK. Vanaf 2001 halen ze in een vrijwel onafgebroken reeks maar liefst 17 keer de finale.

De eerste reeks van 8 jaar (2001-2008) als De Drie Geliënde, samen met Jos Gijzen. Daarna (vanaf 2010) als duo.

Vele malen zijn ze dicht bij de eindzege, o.a. met “De patsj” (3e in 2002),”‘t Lètste laok” (3e in 2006), “Ónger dat läögske sjmink” (3e in 2010), “Wo zit ’t bie dich?” (2e in 2011), “Hand in hand veur vastelaovend” (3e in 2012), “De träöt laeg” (3e in 2015) en “De meiste sjpas” (2e in 2016). Maar ondanks een regelmatige favorietenrol en een hoge gunfactor lijkt het er lange tijd op dat “Zoetemelk en Poulidor van het LVK” het zonder eindzege moeten stellen.

Totdat uiteindelijk in 2017 de Bertha Paulissen trofee toch mee naar Hulsberg mag. Tijdens de LVK-finale op vrijdag 10 februari in een feestpaviljoen op het Burgmeester van Grunsvenplein in Heerlen laten Maurice en Roger met het liedje “Code road-gael-greun” alle concurrentie achter zich en gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Offerte aanvragen

Frans Theunisz

Wie Frans Theunisz zegt, roept meteen Sjeng Aon de Geng. Zeker de grootste hit van Frans met zijn voormalige Nachraove. Een ding is zeker en dat is dat Frans Theunisz nog steeds garant staat voor feest!

Inmiddels is deze legende niet meer weg te denken van de Limburgse podia.

Offerte aanvragen

Marvin Rosier

Marvin Rosier geboren 4 oktober 1995 deed in 2006 als Jantje Smit mee aan de laat zien wat je maar kunt show in Maastricht, hij won niet maar het was het begin van zijn muzikale carrière. Door Frans Theunisz werd hij meegenomen om door Limburg op te treden waarna hij 1 april 2007 zijn eerste CD uitbracht. Al snel volgde er een stop van 6 jaar, 2013 besloot Marvin de draad weer rustig op te pakken.

In

2017 ging Marvin een nieuw avontuur aan, hij sloot aan bij de Limburgse boyband Zuuderleefde.

Al snel noteerde zij een nummer 1 klassering in de Limbo-top 10 van Henk Hover. Optredens bij aod op nuj en ’t kanon van het balkon volgde. Dat zelfde jaar wist Marvin zelfs het Maastricht vastelaovendsleesdje te winnen.

2018 starte Marvin een nieuw concept een avondvullend zangprogramma. Een breed repertoire van Engels, Duits, Frans, Nederlands en Dialect talige muziek. Als debutant haalde hij meteen de LVK Finale van 2019 samen met Erick Reck en Charel Jeuken! Naast de LVK finale, won Marvin weer het Maastrichts vastelaovendsleedsje en werkt hij druk door aan zijn carrière.

Bent u opzoek naar een avondvullend zangprogramma of een half uur durend feest, dan bent u bij Marvin aan het juiste adres!

 

Offerte aanvragen

Sjpringlaevend

Sjpringlaevend is een feestduo bestaande uit Dwayne Horbag en Sianne Vissers, dat Gulpen en Neer vertegenwoordigt.

Bekend van diverse grote Limburgse podia, zoals het ‘Auw wieverbal’ in Valkenburg (ca. 7.000 bezoekers), ‘Aod op nuj’ in Heerlen (ca. 7.500 bezoekers) ‘De 11e van de 11e’ in Maastricht (meer dan 20.000 bezoekers) en de LVK finale. Verder waren ze o.a. te gast bij de ‘Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale’, de Sjolefestatie in Roermond en ’t Kanón van ’t Balkón in Sittard. Uiteraard heeft Sjpringlaevend in de gehele provincie menige zaal, groot en klein, op de kop gezet.
Sjpringlaevend deed in 2015 namens hun toenmalige gemeenschappelijke school mee aan het Tiener LVK. Daarna besloot het duo samen verder te gaan. Naast een verdere deelname aan het Cover LVK, heeft Sjpringlaevend in 2017 het ‘Parksjtad Leedjes Konkoer’ gewonnen en in datzelfde jaar de tweede plaats bereikt (met slechts 2 punten verschil van de winnaars) in de finale van ‘CMC Alaif’. In 2018 bereikten ze de finale van het LVK, waarin ze als jongste act ooit een verdienstelijke 10e plek wisten te behalen met het lied “Noe of nooit” (ca. 200 inschrijvingen) en werden ze tweede tijdens het ‘Parksjtad Leedjes Konkoer’.
In februari 2018 kondigde de zangeres van Sjpringlaevend aan wegens gezondheidsproblemen en een nieuwe studie tot haar grote spijt te moeten stoppen bij het succesvolle duo. Dwayne startte onder de vleugel van zijn media-bedrijf “Limbo studio’s” een zoektocht naar de nieuwe vrouwelijke helft van Sjpringlaevend met de titel: “Wae weurt Sjpringlaevend” in samenwerking met L11 alaaf. Duizenden Limburgers waren wekenlang in de ban van de talentenjacht met als hoofdprijs de plek als nieuwe vrouwelijke helft van Sjpringlaevend en een optreden op de 11devan de 11de in Maastricht (20.000 toeschouwers). Sianne werd als winnares met open armen ontvangen. Deze spontane en vrolijke meid barst van het enthousiasme en ervaring na 12 jaar lang gezongen te hebben in de meidengroep “Sieke en de Bubs”. Dwayne en Sianne kregen in het jaar 2019 wederom en “hitje” met het nummer “Zoelang ver nog besjtoon”. Hiermee bereikten ze (wederom met slecht twee punten verschil van de winnaar) de tweede plek in de finale van CMC Alaif. Sjpringlaevend maakt zich op, om ook in het seizoen 2019-2020 te gaan knallen! De agenda staat nu al gevuld met meer dan honderd kleine en grote optredens van Zuid tot Noord. Sjpringlaevend is er klaar voor!

Offerte aanvragen

De Plekbend

De Plekbend bestaat uit 7 jonge mannen allen uit de omgeving Hulsberg. Al geruime tijd zijn het graag geziene gasten op "vastelaovesactiviteiten". Stel je maar eens voor wat er gebeurt als je dit zevental laat optreden tijdens, bijvoorbeeld een "vrouluujzitting". In 2016, 2018 en 2019 hebben ze in de finale gestaan van het Provinciale Vastelaovesleedjeskonkoer CMC ALAIF. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en wilt u dit zevental eens live meemaken, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Kelly van de Lump

Kelly van de Lump staat al sinds haar achtste op het podium en stond met negen jaar in de 'Zoepkoel' van Venlo. Door de jaren heen heeft ze op verschillende grote podia mogen optreden en behaalde ze de finale van het KVL, TVK en was ze 3x halve finalist van het LVK. Ze heeft een breed repertoire van eigen Limburgstalige nummers, covers en Duitstalige nummers. .

Hiermee brengt ze haar enthousiasme en passie over en maakt ze van elk optreden een feest!
Daarnaast is ieder optreden 100% live gezongen en altijd anders.
Onlangs heeft ze haar tweede CD ‘Blief dichzelf’ gepresenteerd en uitgebracht

Offerte aanvragen

Fiorenza

Al van Jongs af aan staat Fiorenza op het podium. In 2018 wist de 18-jarige Fiorenza uit Gulpen met haar nummer "Drie daag oet de plaat" de finale van het LVK te bereiken als jongste finaliste ooit!

Het lied werd DÉ vastelaovends-hit van dat jaar en vele optredens volgden dan ook. Van feesttenten tot in kleine cafés, het maakt niet uit waar Fiorenza te vinden is, het wordt gegarandeerd een groot feest! Eigen nummers, Duitse en Limburgse covers met ’n stoer randje, alles is mogelijk! Door haar vernieuwende nummers en haar grote bereik op social media, mocht ze in 2019 de Jo Erens Pries in handen nemen. Deze prijs wordt jaarlijks tijdens de Nacht van ’t Limburgs leed in Venlo uitgereikt aan een vernieuwende artiest uit Limburg. Fiorenza houdt wel van een feestje en ze is tijdens de vasteloavendsmaanden dan ook op meer dan 100 evenementen en festiviteiten in onze gehele provincie te vinden. Met Fiorenza gaat iedereen “Drie daag oet de plaat”!

Offerte aanvragen

Natascha

Natascha Dommeck is de sensatie van dit moment als het aankomt op het Duits repertoire. Met haar geweldige stem zorgt ze ervoor dat de tent in vuur en vlam staat.

Offerte aanvragen

Power Buam

Twee jonge broers uit Zuid- Limburg betreden het podium van populaire feestmuziek. Ze overtuigen het publiek met hun "live" optredens in hun thuisland Nederland, in België, Duitsland, helemaal tot in Frankrijk.

Ze leven voor de moderne volksmuziek van het feest – volksmuziek inspireert hen en ze inspireren hun publiek met hun volksmuziek. Moeilijk te geloven, deze twee jongens kunnen al terugkijken op 20 jaar podiumervaring. Omdat ze, op slechts 3 en 6 jaar oud, hun eerste ervaringen al voor een publiek hebben opgedaan. En niemand minder dan hun grote rolmodellen, de Klostertalers. Tot op de dag van vandaag heeft Markus Wolfahrt een vriendelijke relatie met hen en volgt hun carrière met grote interesse en veel aanmoediging. In deze 20 jaar hebben de jongens heel ijverig gewerkt, ontwikkeld en veel podiumervaring opgedaan. Tegenwoordig kun je met trots zeggen dat ze een zeer goed geboekte act zijn op kleine en grote volksfestivals (bijvoorbeeld het Oktoberfest van Keulen, het beroemde Oktoberfest in Sittard enz.) Op stads- en zomerfestivals en vele bedrijfsevenementen. Zelfs het carnaval, vooral het carnaval van Keulen, heeft de machtsboom veroverd met volksgeluiden. Even veelzijdig als hun grote rolmodellen de Klostertaler waren, zo veelzijdig zijn de Power Buam ook muzikaal. Waar de Power Buam het podium betreedt, is de beste sfeer gegarandeerd. Met culttitels doen ze denken aan de grote hits en met alles wat de huidige party-scene met zich meebrengt, staan ​​ze altijd bovenaan. Nu willen ze de stap wagen als een “nieuwkomer” in de professionele muziekbusiness.

Het grote potentieel van de twee broers werd ontdekt en sinds april 2018 zitten ze in de artiestenpool van hofbauer-muziek. De eerste single zit in de doos en op andere titels wordt momenteel hard gewerkt.

…”je kunt nieuwsgierig zijn”!

Offerte aanvragen

Ronald en Carien

Sinds het succesvolle LVK 2010 (Limburg Laef mit de Vastelaovend, 2e plaats) zijn Ronald en Carien niet meer weg te denken van de Limburgse podia.

Met een uniek eigen repertoire is succes gegarandeerd bij deze twee toppers.

Offerte aanvragen

La Bamba

Het uit Montfort afkomstige La Bamba bestaat uit de jeugdvrienden Harrold Knoben en Ron Roemen. Met inmiddels 12 LVK finales op zak is La Bamba al lang niet meer weg te denken uit het Limburgse artiestenwereldje.

Binnen no-time weten deze twee spontane, enthousiaste en energieke mannen de tent, zaal of café op zijn kop te zetten.

Heel Limburg zingt namelijk de aanstekelijke liedjes mee, zoals Knaokehel op det vel, Vastelaovendj in Limburg, Waat se hie zuus det zuus se nörges, Ederein (Gaas op dae zuger) en natuurlijk hun winnende LVK-liedje Laef, Limburg laef!

Behalve deze LVK-knallers en andere eigen Limburgstalige liedjes brengen de mannen uit Montfort ook Mallorcaversies van bekende Duitse schlagers zoals Ein Festival der Liebe, Hey wir wollen die Eisbär’n seh’n en Du kannst nicht immer siebzehn sein.

Maar ook Ik voel me zo verdomd alleen, een Engelstalige medley van all-time hits en Limburg (’t is een kwestie van geduld) kunnen zomaar voorbij komen.

Welke liedjes er ook worden gezongen, de mannen zelf denken op het podium maar aan één ding: Feestje bouwen en dus….Gaas op dae zuger!

Offerte aanvragen

Katja Henz

Als presentatrice van dameszitting Heer begonnen, liedje geschreven voor de lol " vrowluij draank en vaol plezeer" , kriebels gekregen, nu hard aan de weg aan het timmeren als zangeres en presentatrice in Limburgse! Trots op 7 achtereenvolgende LVK finales en prachtige optredens in heel de provincie! Genieten!

Offerte aanvragen

Ron van Richting Roy

Een echte rasentertainer die van de meest vreemde liedjes een geweldig repertoire weet te maken. Een typetje dat op de bühne wordt neergezet en dat typetje zorgt voor een regelrecht feestje.

 

Offerte aanvragen

Patrick Pesch

Voor Patrick begon het artiesten leven toen hij voor het eerst mocht optreden tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Daarvoor zat Patrick in een Harmonie waar hij 6 jaar Trompet heeft gespeeld tot opeens de dag kwam dat hij met zijn ouders een nieuw liedje voor de Carnavals Vereniging moest gaan opnemen en er gezegd werd “Patrick jij moet een plaatje gaan opnemen”. Zo gezegd zo gedaan, Patrick kwam in contact met Royal Music Productions en het eerste plaatje werd gelanceerd.

Tot het jaar 2005 heeft Patrick op de Schlagerparade in Kerkrade opgetreden en vele nummers in het Kerkraads Dialect ten gehoren gebracht. Toen was het zover dat Patrick in 2005 in contact kwam met Marleen Mols van Swing-Star Evenementen, deze zorgde ervoor dat Patrick buiten Kerkrade mocht gaan optreden.

Offerte aanvragen

D'r Wielly

Op 26 maart 1971 werd Wielly van Meegen, nu inmiddels bekend als zanger D'r Wielly, geboren in Hoensbroek. Wat velen niet wisten, en hij zelf ook niet, was dat hij op dat moment al de muziek in zijn bloed had zitten.

Zijn opa, Paul van Meegen, was namenlijk muziekleraar en heeft o.a. aan Sjef Diederen gitaarlessen gegeven. Zijn oom, Men van Meegen, was samen met Bruno Majcherek zeer succesvol bij de Regento Stars en tenslotte heeft zijn moeder, Jeanny van Meegen-Lucassen, in het verleden verschillende optredens verzorgd met haar accordeon. Desondanks heeft het tot het jaar 2005 geduurd voordat D’r Wielly de stap genomen heeft om echt op het podium te gaan zingen. Met hulp en adviezen van bekende Limburgse artiesten zoals Sjef Diederen, De Nondejuukes en Marleen Mols resulteerde dit in februari 2006 al tot zijn 1e cd-single genaamd ‘Zieëven Zung’. Tevens ging op dat moment zijn eigen website www.wiellyvanmeegen.nl  van start. Er kwamen steeds meer optredens en steeds meer vraag naar een cd. D’r Wielly bleef niet stilzitten en besloot om de studio in te duiken voor een volwaardig 1e album te laten opnemen met daarop 8 (voornamenlijk carnavalistische) Limburgse nummers bij BM-studio te Lanaken. Samen met de tekstschrijvers Wiel Sijstermans, Horst Breugelmans en Math Mertens (allen uit Hoensbroek) heeft dit in november 2006 geleid tot het 1e album van D’r Wielly, genaamd ‘Op Waeg’. Voor deze titel is gekozen, omdat D’r Wielly zelf in de muzikale wereld op weg is en niemand nog weet tot wat dit zal leiden. Duidelijk is wel al dat de optredens steeds meer worden en dat hij inmiddels al in diverse plaatsen in Limburg, Brabant en ook België al optredens heeft verzorgd. In 2008 is hij in contact gekomen met de bekende Limburgse tekstschrijver Guus Smeets en samen met Lei de Bruyn van Royal Music Productions en natuurlijk D’r Wielly zelf hebben zij er voor gezorgd dat er in 2008 alweer een 2e album uitkwam, genaamd ‘D’r Wielly pakt oet’. In 2009 heeft hij in de muziekwereld alweer een stapje hoger gezet, door in contact te komen met één van de toonaangevendste studio’s in Limburg: Marlstone Music! Daar heeft hij in dat jaar zijn inmiddels 2e cd-single opgenomen: ‘Werme zonnesjtroale’. In 2010 is hij met zijn 3e cd-single (en alweer zijn 5e produkt in 6 jaar!!) uitgekomen, genaamd “Sjoenkele en fieëste mèt D’r Wielly”. In 2011 heeft D’r Wielly, vanwege gezondheidsredenen, het rustiger aan moeten doen, maar in 2012 is hij weer helemaal terug. De optredens stapelen zich inmiddels weer op en in het najaar van 2012 duikt D’r Wielly weer de studio in om weer nieuwe liedjes op te nemen.  Het einde van het jaar 2012 was voor D’r Wielly juist een begin. Een begin namenlijk van een totale metamorfose. Benieuwd? Lees dan verder bij het item nieuws voor meer informatie. Het jaar 2013 was een groot succes. Niet alleen stond D’r Wielly voor de 3e keer in de finale van het PLK, maar wist hij ook voor de 1e keer in zijn carrière door te dringen tot de halve finale van het LVK. Uit de 271 inzendingen kwam D’r Wielly bij de laatste 60 en daardoor dus in de halve finale! Helaas mochten de vele ingevulde bonnen en gestuurde sms-jes van de mensen die hem hierin gesteund hebben niet baten en is D’r Wielly uiteindelijk 47e geworden (er gingen er 19 naar de finale). Desondanks is dit een schitterende prestatie en geeft D’r Wielly aan dat dit naar meer smaakt….We zullen dus er naar uitkijken of D’r Wielly dit in de komende jaren nog eens zal lukken! Inmiddels heeft hij een herkenbaar repertoire opgebouwd en zodoende een begrip in Limburg geworden.
Dus heeft u iets te vieren en wilt u er echt een feestje van bouwen, laat D’r Wielly dan “de tent op ziene kop zette”!
Euregio.

Offerte aanvragen

Tessa

Deze energieke spontane jonge dame is een echte entertainer.Tessa weet met haar enthousiasme steeds de juiste sfeer bij het publiek te creëren.Ze wist 3x de finale van het tiener LVK te behalen en heeft reeds op verschillende grote podia mogen optreden zoals ‘Aod op Nuij’ ‘Kanon van ‘t Balkon’ ‘Groeëte Gulpener Vastelaoves finale’ ‘Euregionaal Prinsen treffen’ ‘Internationaal Prinsentreffen’ ‘Pleinfestijn Heythuysen’.Ook in de buurlanden is Tessa geen onbekende meer en is ze regelmatig op het podium in Duitsland en België te vinden.

Door haar repertoire en Tessa’s enthousiasme op de bühne zijn haar optredens een feest en gaat het dak eraf.

Offerte aanvragen

D'r Dustin

D’r Dustin is een talentvolle zanger uit Hoensbroek. Geboren op 04-10-1998 te Heerlen en al van dat moment stroomt het Vastelaoves bloed in hem. Het zit in de familie bij Dustin zo zongen zijn oom, tante en zijn vader in de Limburgse formatie Egaal. Zijn vader was vroeger onder meer geluidsman bij vele bekende maar ook lokale bands. Dustin heeft veel ervaring met het entertainen van mensen. Vanaf kleins af aan zong dustin al, In 2009 maakte hij zijn debuut op het podium bij het KVL, met het liedje D’r Sjpassbus . In 2015 wist D’r Dustin voor de eerste keer in bij het TVK met het liedje "Vastelaovend mos se belaeve" meteen de finale plaats te bemachtigen. Het jaar daarop gebeurde ditzelfde opnieuw, met het liedje "Van S’aovesvreug tot S’murgeslaat" In 2018 had D’r Dustin veel succes met zijn balled: Haot mich vas mit vasteloavend en wist voor het eerst in zijn carrière de halve finale van het LVK te behalen en het PLK en OLCK te winnen. In 2019 deed hij opnieuw een gooit naar eeuwige LVK roem, ook dit keer wist hij het te schoppen tot halve finalist met zijn nummer "Doezend daag en nachte" Buiten het cartnavals seizoen is D'r Dustin te boeken als Disk Jockey op feestjes en partijen of praat hij je evenement van A tot Z aan elkaar. Dit doet hij al een aantal jaar voor de jeugd prinsen proclamatie in Gebrook en vanaf 2018 presenteert hij het TVK dat live op L11 alaaf word uitgezonden. Inmiddels heeft hij zijn repertoire uitgebreid met een aantal duitse sljagers en diverse covers. Genoeg nummers om een gezellig optreden te kunnen vullen.

Offerte aanvragen

Ivana

Ivana is een feestbeest in hart en nieren. Naast het feit dat ze zelf graag een feestje viert, weet ze ook elke zaal (groot of klein) om te toveren in een meezing-festijn.

In 2018 nam Ivana deel aan het L1 programma “Wae weurt Sjpringlaevend” van producent Limbo Studio’s waarin Dwayne Horbag op zoek ging naar een nieuwe zangpartner. Nadat Ivana daar een tweede plek behaalde, kreeg ze een plekje als frontzangeres in de meidengroep “PUUR!”. Nadat deze meidengroep in de zomer van 2019 door omstandigheden helaas ter zielen ging, gaf Limbo Studio’s haar de kans om solo verder te gaan. Meezingers van Andre-Hazes tot Duitse-schlager werden opgenomen bij Marlstone Music en binnen no time stond haar agenda vol met boekingen. Haar eerste nieuwe eigen single “Laot ut los” viel enorm in de smaak bij het Limburgse publiek. Ivana gaat er komend seizoen een groot feest van maken van Eijsden tot in Mook!

Offerte aanvragen

Jill Kessen

Jill Kessen uit Simpelveld is een spontane meid met een gouden stem. Haar repertoire bestaat uit tof mee-zing materiaal zoals o.a. een Kolsche medley, Limburg van de Schintaler, Don't stop me now van Queen en Atemlos.

Jill ziet steeds meer uithoeken van onze provincie en verheugt zich erop jullie bij een van haar optredens te mogen ontmoeten.

Offerte aanvragen

The PinPins

The PinPins zijn een Rhythm & Blues band. Met hun catchy blues willen zij diverse podia in Nederland onveilig maken. De band bestaat sinds september 2014. Na een korte stop en wisseling in de bezetting, zijn zij weer hard aan de weg aan het timmeren. De band bestaat uit vier gepassioneerde muzikanten uit Limburg.

Bart van Buggenum : Vocals & Bluesharp.
Chris Ariaans : Guitar
Hans Wouters : Bass
Ed Soleil : Drums

The PinPins zijn inclusief geluid te boeken voor 3 sets van 40 minuten. Andere tijdstippen zijn in onderling overleg ook mogelijk.

Offerte aanvragen

Patrick Roger

Patrick is een Limburgse feest zanger Feesten oa op grote pleinen maar ook kleine cafés zalen Dameszitting/ Herenzitting bonteavond etc. etc. Patrick zingt al ruim 20 jaar In nov 2019 verscheen er een nieuw album FEES MIT MICH.

Offerte aanvragen

DrumZ

DrumZ is een zangformatie, bestaande uit Maurice, Mark en Chris, met een verrassend tintje. Zij brengen zowel eigen nummers als covers (o.a. KLUB333, Paveier, VOxxclub) in carnavals-oktoberfeest style in het Limburgs.

Offerte aanvragen

Claire

Claire Dekkers is geboren op 6 januari 2000 te Maastricht, maar is opgegroeid te Elsloo. Ze studeert Geneeskunde aan de universiteit van Maastricht en vindt het buiten haar studie en muziek heerlijk om tijd door te brengen met familie en vrienden of met de meiden van de majorette vereniging Star Light Elsloo waar zij actief is. Muziek en carnaval werden haar met de paplepel ingegoten. Dat werd dan ook duidelijk toen ze als klein meisje van 6 jaar, verkleed als dansmarietje, de majorette vereniging van Elsloo zag tijdens een carnavalsoptocht. Ze was meteen verkocht!

De passie om op te treden is bij deze vereniging geboren. Het zingen stond nog niet op haar lijstje met hobby’s, maar daar kwam verandering in toen ze met zangeres Katja Henz uit Maastricht de bühne mocht delen. ‘Katja, ik ken het hele liedje over de ‘vrouwluuj’ uit mijn hoofd!’ zei ze vol trots. ‘Nou, dan kom mij maar helpen!’ luidde Katja’s antwoord. Achteraf kreeg Claire complimenten van de mensen uit de zaal en het advies om verder te gaan met dat zingen. Dat vond ze zelf ook een goed plan, want zingen voor een publiek was toch wel heel gaaf!

Zo gezegd, zo gedaan. Claire kreeg zangles, er werden wat liedjes gemaakt en zo nu en dan trad ze ook op. Na één deelname aan het Kinder Vastelaoves Liedjesfestival kon een deelname aan het Tiener Vastelaovend Konkoer niet ontbreken. 3 finaleplaatsen op rij wist ze te veroveren. Na de 3e finale werd het tijd om een nieuw pad in te slaan. Claire werd gevraagd om samen met Melanie Jennes een nieuw duo te vormen. Hiermee hebben ze nog één keer meegedaan aan het TVK mét een finaleplaats.

Een super leuke en mooie tijd waarin Claire veel nieuwe vriendschappen heeft opgebouwd en vele optredens heeft mogen geven samen met haar compagnon. Het leverde hen zelfs een finaleplaats bij het CMC Alaif op en als kers op de taart het winnen van het Parksjtad Leedjes Konkoer. Helaas hebben Melanie en Claire moeten besluiten om na 5 mooie seizoenen te moeten stoppen en heeft Claire ervoor gekozen om weer alleen verder te gaan.

En daar is ze dan! Een frisse start waarmee Claire (hopelijk) heel veel mooie ervaringen mag opdoen en nieuwe kansen kan pakken.

‘Ich wil d’r gans veur gaon!’

Offerte aanvragen

FEM

FEM (Femke Philippens) staat al sinds haar vijfde levensjaar met carnaval op de bühne. Ze is daarna gestart met deelnames aan het KVL en later het TVK. Door haar succesvolle deelnames aan het TVK werd ze gevraagd om deel uit te maken van een duo, waarmee ze grote successen heeft gekend. Ondanks alle successen heeft ze besloten toch haar solocarrière weer nieuw leven in te blazen. Femke wil zich met haar muziek richten op iedereen die in is voor een feestje. De muziekstijl van haar liedjes varieert van Limburgstalige covers met eigen tekst tot Duitstalige liedjes in een nieuw jasje. Door de opzwepende muziek en Femke's energie op de bühne, zijn haar optredens (die al door geheel Nederlands en Belgisch Limburg hebben plaatsgevonden) altijd een feest en gaat “de hele tent op de kop".

Offerte aanvragen